Witaj Wojtku .
Ciekawie to sie wszystko przedstawilo . Tez troszke mnie zniesmaczylo to co umiescili w tle.
Byc moze nastepnym zarez zastrzez sobie iz nie zyczysz sobie takich podtekstow i ironii ze strony stacji , niezaleznie w jakiej byc moze w przyszlosci jeszcze wystapisz . Bo to nie oddaje natury tego co faktycznie robisz i przedstawiasz .
Byc moze jakbys cos wiecej wspomial lub bardziej astrofin utozsamil z rachunkiem prawdopodobienstwa , statystyka moze by to lepiej postrzegano czy tez zakumano o co w tym chodzi , dla mnie w sumie astrologia finansowa to nic innego jak ``planetarna analiza techniczna `` suche fakty i zjawisko prawdopodobienstwa , formacje techniczne to tez czysty rachunek prawd.
Chociaz tez to przedstawiles w oparciu o matematyczne rownanie , ale no wlasnie ale , jak ktos spotyka sie z tym pierwszy raz i slyszy ze trzeba podstawic dlugosci planet do rownania ,i bum cyk cyk
wiemy jak bedzie poruszac sie gielda , to pewnie oczy przeciera ze zdumienia .
(tak tylko staram sie wczuc w role tego co zalozmy ma z tym doczynienia pierwszy raz )
Kurka na fotce w serwisie wygladasz na statecznego pana deczko po 40 . A rzeczywistosci , mlody facet ledwie po 30 . Kurka w ile wiosen sobie liczysz jesli moge zapytac.?
Jedno zdanie mnie przerazilo ,

to ta wzmianka o funduszach, mam nadzieje ze nie porzucisz ``nas`` dla tych `` bezlitosnych kolosow na glinianych nogach ``

??????????????
Ogolnie robisz bardzo pozytywne wrazenie , i potrafisz zaciekawic .
Pozdrawiam .