Astrobiznes

Logowanie
Teraz jest 10 wrz 2010, o 08:59

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]

Autor Wiadomość
 Tytuł: Coraz większe zainteresowanie mediów astrologią finansową
PostNapisane: czwartek, 6 sie 2009, 14:52 
Administrator

Przez ostatnie pół roku obserwujemy coraz większe zainteresowanie mediów zagadnieniem astrologii finansowej oraz serwisem Astrobiznes. Niestety, dziennikarze mają swoją wizję tego tematu i ZAWSZE muszą ozdobić swoje artykuły wizerunkami kart Tarota, czy kryształowych kul. W tym artykule znajduje się moja szczera opinia na ten temat. Bardzo szczera opinia.
Artykuł w całości dostępny jest w serwisie Astrobiznes.
Aby go przeczytać - kliknij tutaj

Tytuł: Re: Coraz większe zainteresowanie mediów astrologią finansową
PostNapisane: czwartek, 6 sie 2009, 15:14 

Wojtku
Nie idzie się do brukowych stacji ,dzielić się wiedzą jaką jest np astrobiznes, ponieważ oni zawsze zrobią z każdego tematu co chcą!
Nie chciałem nic wcześniej pisać, bo nawet mi słów zabrakło - jak te ( pajace ) podeszli do tematu...!!!
Tak, tak - omawiałeś jakiś wątek np z modelami, a oni ...... w tle puszczali filmiki z kartami tarota, magicznymi kulami itp. :ugeek: :lol:
Dla mnie jak ktoś tak ,,wyskakuje'' przed szereg i pieprzy swoje to jest zwykłym klaunem z cyrku...

Jaka stacja, taki poziom !
Ale nie bierz do głowy !!! ;)

PostNapisane: czwartek, 6 sie 2009, 15:39 

kalmani napisał(a):
Tak, tak - omawiałeś jakiś wątek np z modelami, a oni ...... w tle puszczali filmiki z kartami tarota, magicznymi kulami itp. :ugeek: :lol:

myślę, że zapraszając mnie do studia Superstacja jeszcze nie do końca wiedziała, o czym będę mówił. Pewnie przygotowano wcześniej filmiki z układaniem kart, żeby ubarwić tło. W trakcie spotkania, kiedy tłumaczyłem na czym polega budowanie prognoz, zobaczyłem błysk zrozumienia w oku prowadzącego. I tak jest bardzo często. Kiedy ktoś zaczyna ze mną rozmowę, widzę sceptyczny uśmiech, a w końcu jest taki moment, że nagle przebiega przez twarz zrozumienie i jest zupełnie inna gadka. I to jest dla mnie największa satysfakcja.

PostNapisane: czwartek, 6 sie 2009, 18:25 

Witam,

Wojtku,

muszę przyznać że odważnie tak od razu z modelami w telewizji ;), ale było OK,
robisz swoje i tak trzymać.

pozdrawiam
michly1

PostNapisane: czwartek, 6 sie 2009, 19:14 

Witaj Wojtku .

Ciekawie to sie wszystko przedstawilo . Tez troszke mnie zniesmaczylo to co umiescili w tle.
Byc moze nastepnym zarez zastrzez sobie iz nie zyczysz sobie takich podtekstow i ironii ze strony stacji , niezaleznie w jakiej byc moze w przyszlosci jeszcze wystapisz . Bo to nie oddaje natury tego co faktycznie robisz i przedstawiasz .
Byc moze jakbys cos wiecej wspomial lub bardziej astrofin utozsamil z rachunkiem prawdopodobienstwa , statystyka moze by to lepiej postrzegano czy tez zakumano o co w tym chodzi , dla mnie w sumie astrologia finansowa to nic innego jak ``planetarna analiza techniczna `` suche fakty i zjawisko prawdopodobienstwa , formacje techniczne to tez czysty rachunek prawd.
Chociaz tez to przedstawiles w oparciu o matematyczne rownanie , ale no wlasnie ale , jak ktos spotyka sie z tym pierwszy raz i slyszy ze trzeba podstawic dlugosci planet do rownania ,i bum cyk cyk
wiemy jak bedzie poruszac sie gielda , to pewnie oczy przeciera ze zdumienia .
(tak tylko staram sie wczuc w role tego co zalozmy ma z tym doczynienia pierwszy raz ) :)

Kurka na fotce w serwisie wygladasz na statecznego pana deczko po 40 . A rzeczywistosci , mlody facet ledwie po 30 . Kurka w ile wiosen sobie liczysz jesli moge zapytac.? :lol:

Jedno zdanie mnie przerazilo , :o to ta wzmianka o funduszach, mam nadzieje ze nie porzucisz ``nas`` dla tych `` bezlitosnych kolosow na glinianych nogach `` :cry: ??????????????

Ogolnie robisz bardzo pozytywne wrazenie , i potrafisz zaciekawic .

Pozdrawiam .

PostNapisane: czwartek, 6 sie 2009, 19:26 

Wojtku,

obejrzałem i posłuchałem.
Ciekawe, konkretne i eleganckie. Gratulacje.
Byłeś nie odkrytą "gwiazdą" teraz wiadomo już więcej.
Dlatego warto zakończyć Twój debiut telewizyjny słowami Cezara: Veni, Vidi, Vici
A co, niech wiedzą !

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]